23-24-25-26 febrer 2014
Drassanes Reials, Museu Marítim de Barcelona
ca es en
 
  LUXURY EVENTS DL
  És una empresa impulsada per professionals amb experiència contrastada en tots els camps que configuren l'organització d'esdeveniments. Els seus integrants aporten l'experiència adquirida després d'anys d'organització de fires, concerts i tota mena d'esdeveniments i celebracions.

La contrastada experiència és fruit del treball en tots els camps, des de l'àmbit públic fins al privat, des de l'organització de petites fires a l'organització de grans esdeveniments, des de la promoció externa d'un event a la gestió audiovisual de qualsevol acte rellevant; introduint en tots els casos elements diferenciadors que generen noves expectatives, noves maneres de fer negoci i sorprenents maneres de comunicar.

Es treballa sempre a partir de la innovació, de la recerca de la qualitat i de la creació de la millor estructura i estratègia per a cada esdeveniment.

Oferim i gestionem necessitats comunicatives a mida tant dels esdeveniments, com dels possibles clients interessats en donar el màxim rendiment a la seva presència en actes comunicatius: gestió audiovisual, gràfica interactiva, punts d'informació, creació d'esdeveniments, disseny i muntatge stands, actes promocionals, patrocinis i sponsoritzacions....La diferenciació és el nostre objectiu.


CATALUNYA
Tel. 972 105 463 / 93 200 8963
Móvil 629 14 72 23
info@excellencelife.eu